Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid Sportive CAMERA AD-CRUISE LED NAVI
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Metallic / Mica lak
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 50.796 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-315-HN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze Mazda CX-30, die 50796 kilometer heeft gelopen. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Mazda CX-30 combineert de pluspunten van allebei naar keuze. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Verder is de Mazda uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. En deze auto heeft ook full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 18"
Metallic / Mica lak
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling