Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Audi Q2

1.4 TFSI 150PK Design NAVI CRUISE CLIMA TREKHAAK
  • Comfortairconditioning (9AK)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • MMI navigatie (PNU)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 95.671 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RH-383-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurMythoszwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Audi Q2 uit 2018 met zijn kilometerstand van 95671. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, metallic lak en start-stopsysteem.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, cruise control, isofix-aansluiting en centrale portiervergrendeling als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Audi Q2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In deze Audi vinden we verder een autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u met deze Audi Q2 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Comfortairconditioning (9AK)
lichtmetalen velgen 17"
MMI navigatie (PNU)
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Bumpers in carrosserie kleur
centrale deurvergrendeling
Garanties
100% onderhouden
Nap