Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Citroën C5 X

1.6 PureTech 180 PK AUT. PANO LEER 360-CAMERA AD-CRUISE 19"LMV
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • Draadloze telefoonlader (E301)
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.640 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-025-BH
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze jongvolwassen Citroen C5 X met de nieuwste technologie aan boord is net lekker voor u ingereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Om het af te maken is deze auto voorzien van een lederen interieur. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De massagefunctie doet daar nog een schepje bovenop. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Deze Citroen C5 X is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Met full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze Citroen helemaal compleet.

Deze Citroen is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Citroen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
Draadloze telefoonlader (E301)
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
Metallic lak (0MM0)
navigatiesysteem full map
Panoramadak
sfeerverlichting
volledig digitaal instrumentenpaneel
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 17-03-2025